Teleurstelling over gemiste finale, maar lof voor samenwerking Leekster ondernemers

Gepubliceerd op: 11 juli

Na een spannende halve finale op het Europees kampioenschap voetbal heeft Nederland de finale net niet weten te bereiken. Het Nederlands elftal heeft zich dapper geweerd, maar moest uiteindelijk buigen voor Engeland. Ondanks de teleurstelling willen we onze waardering uitspreken voor het team en de geweldige steun van de Oranjefans in Duitsland.

Evenement op De Dam geannuleerd

Het geplande evenement op De Dam in Leek, waar een groot scherm zou worden opgesteld voor de finale, zal helaas niet doorgaan. Toch willen we onze dank uitspreken aan alle betrokken ondernemers en partijen in Leek. In korte tijd hebben zij zich verenigd, hun enthousiasme getoond en samengewerkt aan een geweldig initiatief.

Waardering voor de initiatiefnemers

"We vinden het jammer dat we de finale niet samen kunnen beleven zoals gehoopt, maar we zijn trots op de verbondenheid en creativiteit die dit idee hebben gekenmerkt," aldus de initiatiefnemers. "Het evenement op De Dam zou een feestelijke voetbalarena worden, mede mogelijk gemaakt door de steun van de Gemeente Westerkwartier en vrijwilligers van Volksvermaken Leek."

Fantastische samenwerking

De snelle samenwerking die binnen een dag tot stand kwam tussen Jacob Veenema en Albert Kuil van Sportcentrum Leek, Sikko Cazemier van de Rodenburghal en Mark Mozes van PRO Entertainment was fantastisch om te zien. Wie weet bundelen deze initiatiefnemers opnieuw hun krachten voor een ander evenement in Leek?