Spellen huren voor je huisdieren

Gepubliceerd op: 15 juli

Otter Leek introduceert een nieuwe service: de speel-o-theek, waar klanten verschillende spellen voor hun huisdieren kunnen huren tegen een voordelige prijs. Deze service is speciaal ontworpen om huisdieren mentaal en fysiek actief te houden, terwijl eigenaren geld besparen door spellen te huren in plaats van te kopen.

Hoe Werkt de Speel-o-theek?

Bij Otter Leek kunnen klanten kiezen uit een assortiment van ongeveer 25 spellen voor honden en 10 voor katten. Voor € 3,- kunnen klanten een spel twee weken lang huren. Indien gewenst kan het spel langer worden gehouden voor een tarief van € 0,30 per extra dag. Bij het huren van een spel wordt een borg van € 15,- gevraagd, welke teruggegeven wordt bij het inleveren van het spel, mits deze schoon en niet kapot is. 

Activity Spellen voor Honden

De speel-o-theek biedt diverse activity spellen voor honden, verdeeld over vier moeilijkheidsniveaus:

  • Level 1: Ideaal voor beginners en pups vanaf 5 maanden oud.
  • Level 2: Geschikt voor honden met enige ervaring met puzzels.
  • Level 3: Voor gevorderde honden die bekend zijn met denkspellen.
  • Level 4: Voor slimme, energieke honden die uitblinken in het oplossen van complexe puzzels.

Spellen voor Katten

Ook voor katten heeft Otter Leek een assortiment aan interactieve spellen. Deze spellen zijn vooral nuttig voor binnenkatten, die baat hebben bij extra uitdaging en beweging. De spellen helpen verveling te voorkomen en houden katten mentaal gestimuleerd. Het verstoppen van voer in spelletjes kan het natuurlijke jachtinstinct van katten stimuleren en zorgt voor dagelijkse uitdaging.

Voordelen van de Speel-o-theek

De speel-o-theek van Otter Leek biedt een voordelige en praktische manier om huisdieren actief en blij te houden. Door regelmatig van spel te wisselen, blijven huisdieren uitgedaagd en mentaal gestimuleerd. Bovendien helpt het eigenaren om geld te besparen en draagt het bij aan een sterkere band tussen hen en hun huisdieren.

Voor meer informatie over de speel-o-theek, bezoek de Otter Leek winkel of hun website.

 

Foto: Otter Leek