Leek.nl waardeert vrijwillige inzet voor de Wandel4Daagse

Gepubliceerd op: 15 juni

Een ouder heeft vol lof gesproken over de organisatie achter de Wandel4Daagse in Leek, en wij bij Leek.nl zijn het hier volledig mee eens! Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter dit geweldige evenement, waar kinderen vier dagen lang genieten van leuke avonden.

De ouder schreef: "De organisatie van de Wandel4Daagse verdient grote complimenten voor hun vrijwillige inzet. Ieder jaar staan zij vier dagen lang klaar om de kinderen een geweldige avond te bezorgen. We mogen niet vergeten hoeveel werk er komt kijken bij de voorbereiding en de afhandeling van dit evenement."


Deze woorden benadrukken hoe belangrijk vrijwilligers zijn. Ze regelen alles, van het organiseren van lopers en vrijwilligers tot het contact houden met scholen en sponsoren. Dit is niet altijd makkelijk, maar ze doen het met veel passie en toewijding.
 

Bij Leek.nl juichen we initiatieven zoals deze toe. We willen iedereen aanmoedigen om betrokken te blijven en eventuele suggesties te delen via info@ontdekleek.nl. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze evenementen blijven groeien en verbeteren.

Laten we onze vrijwilligers een welverdiend compliment geven voor hun harde werk en toewijding, en blijven genieten van de mooie evenementen die zij mogelijk maken in ons dorp.


Voor meer informatie over lokale activiteiten en evenementen bezoek de agenda.