Huur een sloep

Gepubliceerd op: 25 juni

Het is een prachtige dag voor een vaartocht!  Het fijne is dat Botenverhuur Nienoord een uitstekende plek is om hiervan te genieten. Voor inwoners en bezoekers van de regio Leek is dit een kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te ontspannen op het water.

Bij Botenverhuur Nienoord stap je op in de haven van Leek, waar je een comfortabele boot kunt huren voor 2,5 uur varen op het Leekstermeer. Met een meegeleverde vaarkaart kun je de mooiste routes verkennen, of je kunt zelf op ontdekkingstocht gaan en genieten van de mooie omgeving.

Daarnaast biedt Botenverhuur Nienoord verschillende arrangementen in samenwerking met Grand Café Borg Nienoord. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een arrangement inclusief een bezoek aan het Nationaal Borg & Rijtuigmuseum of genieten van een vers gemaakte lunch. Voor wie liever een picknickmand mee aan boord neemt, zijn er ook opties beschikbaar.

Voor een volledig dagje uit zijn er uitbreidingsmogelijkheden zoals een afsluitend buffet of diner. Een rondleiding door het Nationaal Borg & Rijtuigmuseum is ook een leuke optie, waar men kan leren over de geschiedenis van de borg en de koetsier.

Of het nu gaat om een familiedag, een bedrijfsuitje of gewoon een ontspannen middag op het water, Botenverhuur Nienoord biedt voor elk wat wils. Het prachtige weer maakt dit het perfecte moment om het water op te gaan en te gaan genieten! 

Foto