Geslaagd voor je eindexamen? Vier het in Leek!

Gepubliceerd op: 12 juni

Vandaag was het zover: ruim 191.000 middelbare scholieren ontvingen het verlossende telefoontje. Ben jij GESLAAGD voor je eindexamen? Een moment om te vieren en te delen, en waar kan dat beter dan in ons eigen Leek?

Vier het succes met een cadeau van een lokale ondernemer

Heb je al een cadeau voor de geslaagde gehaald? Bij de diverse winkels in Leek vind je vast iets passends om dit bijzondere moment te vieren. Of het nu gaat om een mooi boek, een trendy accessoire, of een uniek geschenk, onze ondernemers hebben het allemaal!

Geniet van een feestmaal in een Leekse eetgelegenheid

Na het behalen van zo'n mijlpaal is het tijd voor een feestmaal! Trakteer jezelf op een heerlijk diner bij een van de gezellige restaurants in Leek. Geniet van de culinaire hoogstandjes en laat je verwennen door de gastvrijheid van onze lokale horecaondernemers.

Geen zin om uit eten te gaan? Bestel, bezorg, of haal af in Leek!

Liever thuis genieten? Geen probleem! Tal van Leekse restaurants bieden ook afhaal- en bezorgopties aan. Zo kun je in alle rust thuis genieten van een smakelijke maaltijd, zonder dat je zelf hoeft te koken. 

Troost voor wie het net niet gehaald heeft

Voor wie helaas niet geslaagd is, is er ook troost te vinden in Leek. Haal een kleinigheidje bij een van onze ondernemers om deze dag wat op te fleuren. Een lief gebaar kan veel betekenen in deze tijd!

Kortom, of je nu geslaagd bent of niet, Leek staat voor je klaar om dit moment samen te vieren en te delen. Proficiat aan alle geslaagden en veel succes aan degenen die nog een herkansing hebben!