Een nieuw stuk van Speelgroep Leek

Gepubliceerd op: 4 juli

Speelgroep Leek, een  toneelvereniging met een passie voor het creëren van grappige en vaak eigenzinnige toneelvoorstellingen, kondigt vol enthousiasme hun nieuwste productie aan: Nee, jij bent lekker!

Deze hilarische en chaotische voorstelling belooft een avond vol misverstanden en onverwachte wendingen, geschikt voor de hele familie.

Het verhaal speelt zich af op een braakliggend terrein dat door de gemeente is vrijgegeven voor diverse activiteiten. De officiële opening door de wethouder staat gepland, maar op het terrein bevinden zich nog twee huizen waarin drie vrienden wonen. Door woningnood zitten ze al te lang en te dicht op elkaar, wat leidt tot voortdurende ruzies en zelfs handgemeen. Hun huisvergaderingen, bedoeld om de problemen op te lossen, zorgen alleen maar voor meer irritatie en misverstanden.

Op dezelfde dag arriveert een alleenstaande vrouw met een KIP-caravan. Zij heeft moeite om schijn en werkelijkheid uit elkaar te houden, wat voor bizarre situaties zorgt. Wanneer een man interesse in haar toont, wordt de situatie nog vreemder.

Als klap op de vuurpijl slaat een groep losgeslagen padvinders hun kamp op het terrein op. Onder het toeziend oog van hun akela bereiden zij zich voor op de feestelijke opening. Dit loopt echter flink uit de hand. Hoe de wethouder hier nog orde in kan scheppen, blijft een groot raadsel.

Schijn en werkelijkheid lopen door elkaar en beschuldigingen vliegen over en weer. Maar wie of wat heeft er in de tuin gepoept? Misverstanden en chaos te over!

Speeldata:

  • 5 juli, 19.30 uur
  • 6 juli, 14.30 en 19.30 uur (twee voorstellingen)
  • 7 juli, 14.30 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website: www.speelgroepleek.nl.

Foto: Speelgroep Leek