Digitale Informatiezuilen vandaag geplaatst

Gepubliceerd op: 11 juni

Leek zet een grote stap voorwaarts in digitale communicatie met de introductie van nieuwe informatiezuilen in het hart van het centrum. Het doel? Het winkelend publiek voorzien van relevante en actuele informatie over alles wat er speelt in het dorp.

Up-to-date informatie
Voor inwoners en bezoekers van Leek betekent dit up-to-date informatie over lokale evenementen, aanbiedingen en nieuws, allemaal binnen handbereik terwijl je door het centrum wandelt.

Voor ondernemers een unieke kans
Voor ondernemers bieden deze zuilen een unieke kans om hun bedrijf te promoten en in contact te komen met hun publiek. Benieuwd naar hoe jouw bedrijf zichtbaar kan zijn op deze zuilen? Stuur ons een mail en we geven je graag meer informatie over alle mogelijkheden.

Diverse ondernemers hebben al advertenties aangeleverd die momenteel in de testfase draaien. Vandaag worden de eerste zuilen op diverse locaties in het dorp geplaatst.

Positieve stappen vooruit
Het succes van evenementen zoals het Lentefeest en Koningsdag toont de levendigheid van Leek. Dankzij Leek.nl kunnen enthousiaste groepen zoals Volksvermaken activiteiten onder de aandacht brengen.

En er staat nog meer op de planning! Binnenkort worden halteborden voor de pendelbus geplaatst, waardoor de mobiliteit in en rondom Leek verder wordt verbeterd. Zodra hier meer over bekend is, delen we dit natuurlijk ook met jullie.

Samenwerking en realisatie
De digitale informatiezuilen worden beheerd en aangevuld via de website Leek.nl, die achter de schermen wordt aangestuurd door een enthousiaste werkgroep en Ambacht Media Leek.

Dit project is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de Gemeente Westerkwartier, het Promotieplatform Leek en de Handelsvereniging Leek. De website Leek.nl is ontworpen door een toegewijde werkgroep, met Ambacht Media als partner voor het huisstijlontwerp en marketing.

Met deze innovatieve stap versterkt Leek niet alleen de communicatie binnen het dorp, maar ook de band tussen de ondernemers en hun publiek. Kom naar het centrum van Leek en ervaar zelf de voordelen van deze nieuwe digitale informatiezuilen!
 

Voor meer informatie en mogelijkheden voor jouw bedrijf, neem contact met ons op via info@ontdekleek.nl