Digitale informatie zuilen voor bezoekers en ondernemers in Leek

Gepubliceerd op: 22 juli

Leek zet een grote stap richting digitale vooruitgang met de introductie van nieuwe digitale informatiezuilen. Deze innovatieve toevoeging biedt zowel inwoners als bezoekers snelle en gemakkelijke toegang tot actuele informatie over lokale evenementen, aanbiedingen en nieuws. Terwijl je door het centrum van Leek wandelt, kun je op de zuilen de meest recente updates en interessante nieuwtjes lezen, zodat je niets mist van wat er in het dorp gebeurt.

Unieke Kansen voor Ondernemers

Voor ondernemers in Leek bieden de digitale zuilen een unieke kans om hun bedrijf te promoten. Via advertenties en aankondigingen kunnen zij het winkelende publiek bereiken en in contact komen met zowel inwoners als bezoekers. Diverse ondernemers hebben al advertenties aangeleverd die momenteel zichtbaar zijn Wil je weten hoe jouw bedrijf zichtbaar kan zijn op deze zuilen? Stuur een e-mail voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Positieve Stappen Vooruit

Het succes van evenementen zoals het Lentefeest en Koningsdag toont de levendigheid van Leek aan. Dankzij de website Leek.nl kunnen enthousiaste groepen zoals Volksvermaken hun activiteiten onder de aandacht brengen. Ook met de komst van de pendelbus, zet het dorp stappen vooruit. Door de enthousiaste vrijwilligers is het centrum beter te bereiken voor iedereen. 

Samenwerking en Realisatie

De digitale informatiezuilen worden beheerd en aangevuld via de website Leek.nl, die wordt aangestuurd door een enthousiaste werkgroep en Ambacht Media. Dit project is gerealiseerd door een samenwerking tussen de Gemeente Westerkwartier, stichting Boil, het Promotieplatform Leek en de Handelsvereniging Leek. 

Met deze innovatieve stap versterkt Leek niet alleen de communicatie binnen het dorp, maar ook de band tussen ondernemers en hun publiek. Bezoek het centrum van Leek en ervaar zelf de voordelen van deze nieuwe digitale informatiezuilen! 

Neem Contact op voor Meer Informatie

Wil je meer weten over hoe jouw bedrijf kan adverteren op deze zuilen? Met opvallende, digitale schermen trek je de aandacht van zowel inwoners als bezoekers van Leek. Neem contact op met info@ontdekleek.nl