De eerste digitale zuil een plek gekregen in het centrum van Leek

Gepubliceerd op: 13 juni

Vandaag heeft de eerste digitale zuil een plek gekregen in het centrum van Leek. Deze moderne informatiezuil, die binnenkort volledig aangesloten zal zijn, vormt een belangrijke aanvulling op de digitale communicatie in het dorp. Via de website Leek.nl wordt relevante en actuele informatie rechtstreeks naar deze zuilen gestuurd, waardoor inwoners en bezoekers tijdens het winkelen in Leek altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws.
 

Up-to-date informatie voor iedereen

Voor de inwoners en bezoekers van Leek betekent dit dat zij snel en eenvoudig toegang hebben tot informatie over lokale evenementen, aanbiedingen en nieuws. Terwijl je door het centrum wandelt, kun je op de zuilen actuele updates en interessante nieuwtjes lezen, waardoor je niets mist van wat er in het dorp gebeurt.
 

Unieke kansen voor ondernemers

Voor ondernemers bieden deze digitale zuilen een unieke kans om hun bedrijf te promoten. Door middel van advertenties en aankondigingen kunnen zij hun publiek effectief bereiken en in contact komen met zowel inwoners als bezoekers van Leek. Diverse ondernemers hebben al advertenties aangeleverd die momenteel in de testfase draaien. Benieuwd naar hoe jouw bedrijf zichtbaar kan zijn op deze zuilen? Stuur ons een mail en we geven je graag meer informatie over alle mogelijkheden.
 

Positieve stappen vooruit

Het succes van evenementen zoals het Lentefeest en Koningsdag toont de levendigheid van Leek. Dankzij Leek.nl kunnen enthousiaste groepen zoals Volksvermaken activiteiten onder de aandacht brengen.

Binnenkort worden ook halteborden voor de pendelbus geplaatst, waardoor de mobiliteit in en rondom Leek verder wordt verbeterd. Zodra hier meer over bekend is, delen we dit natuurlijk ook met jullie.
 

Samenwerking en realisatie

De digitale informatiezuilen worden beheerd en aangevuld via de website Leek.nl, die achter de schermen wordt aangestuurd door een enthousiaste werkgroep en Ambacht Media Leek. Dit project is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de Gemeente Westerkwartier, stichting Boil, het Promotieplatform Leek en de Handelsvereniging Leek. De website Leek.nl is ontworpen door een toegewijde werkgroep, met Ambacht Media als partner voor het huisstijlontwerp en marketing.

Met deze innovatieve stap versterkt Leek niet alleen de communicatie binnen het dorp, maar ook de band tussen de ondernemers en hun publiek. Kom naar het centrum van Leek en ervaar zelf de voordelen van deze nieuwe digitale informatiezuilen!
 

Voor meer informatie en mogelijkheden voor jouw bedrijf, neem contact met ons op via info@ontdekleek.nl