cheques uitgereikt aan goede doelen na succesvolle badeendenrace in Leek

Gepubliceerd op: 23 juli

Op zaterdag 11 mei organiseerde Lionsclub Westerkwartier een succesvolle badeendenrace in het centrum van Leek. De opbrengst van deze race ging naar drie regionale goede doelen.

Op 26 juni zijn de cheques uitgereikt aan de vertegenwoordigers van de goede doelen. Stichting Leergeld Westerkwartier/Noordenveld en Dorothy’s Coffee uit Leek ontvingen elk een bedrag van € 4.000,-. Voor Dementievriendelijk Westerkwartier werd een bedrag van € 2.800,- opgehaald.

De uitreiking werd bijgewoond door diverse vertegenwoordigers van de goede doelen en de Lionsclub. Op de foto van links naar rechts: Aart Spriensma (Lionsclub Westerkwartier), Fokke Ophuis (Lionsclub Westerkwartier), Tineke Turksema (Dementievriendelijk Westerkwartier), Peter Wolters (Stichting Leergeld Westerkwartier/Noordenveld) en Dorothy Ngarina (Dorothy’s Coffee).

Daarnaast zijn de voorbereidingen voor de volgende badeendenrace in 2025 al in volle gang. De eendjes zijn alvast begonnen met trainen, zodat ze opnieuw kunnen strijden voor het goede doel!